Пол Макартни и Ринго Стар не пускат Let It Be


Пол Макартни и Ринго Стар не пускат Let It Be

5235

Пол Макартни и Ринго Стар не искат документалния филм с тяхно участие, "Let It Be", да бъде преиздаден.

Лейбълът на групарите, "Apple", твърди, че оцелелите членове на групата не са съгласни лентата да бъде показана отново.

Въпреки слуховете, че филмът вече е получил ново издание, източници, близки до музикантите, съобщават, че има промени в плановете.

"Нито Пол, нито Ринго се чувстват комфортно, когато се популяризира филм, който показва как Битълс (The Beatles) се разпадат", добавят от обкръжението им.

Филмът показва как бандата записва албума със същото име ("Let It Be"), който по-късно се оказва и последен запис в дискографията й. В периода на заснемането му, взаимоотношенията в състава вече са обтегнати - Макартни не харесва свиренето на Джордж Харисън, а Джон Ленън не проявява особен интерес към целия процес и почти през цялото време е далеч от другите, отделен със съпругата си Йоко Оно.

Оказва се, че "Let It Be" все пак не е последният записан диск на групата. По това време музикантите били толкова разочаровани от него, че записали още една тава - "Abbey Road", която е издадена по-рано.

"Хората обичат да си представят, че Битълс са били много щастливи, но към края на общата им кариера нещата са много по-различни и на филма това си личи. Има много допълнителни кадри, на които се виждат дразгите, но се съмнявам, че те ще видят бял свят, докато Пол и Ринго са живи", разказва близък на битълсите пред вестник "Daily Express".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички