Раздялата на Слави и Росен - измама?


Раздялата на Слави и Росен - измама?

5397

"Росен напусна Слави!", гръмнаха медиите през уикенда.

Да, ама не! Цялата работа е една гигантска измама, измислена от двамата авери, пише в. "Шоу".

Че с днешна дата те са повече от близки, е повече от сигурно, отблязва седмичникът. Докато в пресата течаха "прощалните интервюта" на Петров, той и Слави били засечени в Плевен, укрити зад шапки и слънчеви очила.

Според слуховете даже се отбили и в Учиндол, откъдето е Дългия, за да покаже Слави на Росен земите, които купил преди време.

Медийни хрониькори припомнят, че точно преди години Трифонов "ослепя", за да напомни за себе си и да вдигне рейтинга на своето шоу. Тогава главният сценарист стана водещ, а зрители и специалисти го възприеха с охота на фона на титуляра.

Година по-късно картинката може би се повтаря. Идеята е двамата да сменят ролите - Петров да е лицето, а Слави - сивия кардинал в сянка. Като такъв тандем било най-вероятно да атакуват "Нова Телевизия", за да им бъде поверен следващия сезон на "Биг Брадър".

Росен довери в няколко от своите интервюта, че има покани от две телевизии.

Мълвата, че Дългия напуска "bTV", върви отдавна. Силва Зурлева, шефката на "Нова", потвърди, че се кани да приюти в медията Слави и екипа му. Само че още няма парафирани никакви документи.

Първата информация за "скандали" между Трифонов и Росен се появи в началото на месец май в жълт интернет сайт, където моделката Венета Харизанова се похвали сама, че Дългия ще уволни сценариста си, защото едновременно и двамата я ухажвали с есемеси. Тя обаче им погодила номер, като изпратила съобщенията, които получила от единия на другия.

След като разбрал изцепката на своя човек, Трифонов му се заканил, че ще го уволни и дори цяла седмица Росен бил в немилост. По думите на Венета обаче двамата все пак се спогодили и уволнението уж се разминало, завършва изданието.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички