Росен Петров: Обичам Слави, но тръгвам по свой път


Росен Петров: Обичам Слави, но тръгвам по свой път

9088

"Обичам Слави, но тръгвам по свой път", заяви Росен Петров пред "24 часа".

Както вестникът информира през уикенда, главният сценарист на "Шоуто на Слави" се разделя с водещия след 10-годишна съвместна работа. Двамата повече няма да са съдружници и във фирмата "Седем осми" АД.

Раздялата била приятелска.

"Водещият на "Шоуто на Слави Трифонов" се казва Слави Трифонов, затова и самото шоу се казва така. Никога не съм се опитвал да заема мястото му. Идеята да се показвам по телевизията е на самия Слави. А си тръгвам, защото в живота на всеки човек настъпват времена, когато той трябва да направи някаква промяна. Много харесвам една политическа мисъл на Кенеди. Казал е, че действието се плаща винаги на висока цена и има висок риск. Но този риск винаги е по-малък от риска на удобното дълго бездействие" - с тези думи Петров отговаря на въпроса защо напуска, след като напоследък е бил почти равнопоставен водещ в "Шоуто на Слава".

"Нямам намерение да разбивам екипа", допълва Росен.

В момента двамата уговарят и юридическите отношения около фирмата "Седем осми".

"Слави каза, че всеки има право на собствен път на развитие, на избор, че това може да бъде успешло или неуспешно за мен... Освен "Седем осми" аз съм и в други дружества, в които имаме участие заедно със Слави и сценаристите. На "Брейн къмпъни" съм управител, а на сдружението с нестопанска цел, което регистрирахме миналата година - "Мила родино", съм председател", доверява сценаристът.

Какво са си казали на прощаване?

"Няма да преразказвам срещата, но беше нормален разговор. Все пак не съм отишъл като паметник от гранит, защото с този човек сме били заедно от 10 години... Няма да навлизам никога в подробности. И без това сега ще се чуят всевъзможни версии какво се е случило. Но аз си обичам екипа, с който съм работил, както и Слави. Нищо че чисто търговски, като бизнес, съм имал своите основания да го направя", завършва Росен Петров пред изданието.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички