Силно начало на сезона за No More Many More


Силно начало на сезона за No More Many More

1388

За една от най-работливите и устойчиви банди в алтернативната гама у нас - No More Many More, предстои динамичен и интересен период.

Групата с честните бунтарски текстове и характерните мъжки двугласия пусна първи сингъл от четвъртия си албум, който предстои да излезе до края на годината. "Един от тях" имаше своята премиера в онлайн пространството с лирик видео: https://youtu.be/iNNEx72A2Xg, а на живо ще прозвучи за първи път на гала концерта на БНР за конкурса "Пролет" на 31 май. Песента е с текст и музика на Методи Кръстев, аранжимент на No More Many More Микс и мастеринг на Мартин СтояновMartist. Тя е сред 12-те песни финалисти в конкурса. Тук може да се гласува за фаворит на публиката в конкурса до 19 май:

https://bnr.bg/prolet/page/glasuvaite-za-svoata-pesen-favorit.

Навръх Гергьовден No More Many More обещават изненадващ акустичен концерт в арт пространството Тhe Loft. JägermeisterUnplugged @лоф.ть | 6 май е част от новата поредица Jägermeister Unplugged - изпълнения на живо, които съчетават в себе си духа на клубния концерт с този на домашното събиране с приятели и китара. Освен да се посети на живо, събитието ще може и да се гледа онлайн със съдействието на URBO и "Live на Червения Диван", идея на Петко Славов, музикант и писател, част от групата Airbag. Музикалната видеоплатформа представлява поредица от миниакустични концерти, които се провеждат на нетипични за това места в града - улици, паркове, открити пространства, книжарници, магазини и други артистични градски пространства. Целта на инициативата е да срещне артистите с неподправената реакция на хора, които случайно попадат на техния концерт.

За групата предстоят и два концерта в чужбина – в Брюксел на 10 юни по покана на Културна асоциация Be Art и в Лондон заедно с Керана & Космонавтите и Cool Den .Вълшебното бг комбо от три от актуалните български групи ще зарадва феновете си на Острова с концерт в популярния The 100 Club на 16 юни.

No More Many More са:

Методи Кръстев - вокали и китара
Радослав Гергов - вокали и ударни
Влади Иванов - ударни 
Камен Александров - китара
Гриша Георгиев - бас
Мартин Стоянов - Martist - клавири

YouTube: No More Many More
Spotify: No More Many More

Press & Management: Projector Plus

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички