Спечели изповедта на Ник Кейв "Вяра, надежда и клане"!


Спечели изповедта на Ник Кейв "Вяра, надежда и клане"!

1453

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

И това е само началото на дълга серия от изненади за същински меломани, които сме ви приготвили не само покрай коледните празници, а чак до догодина.  Предложението е отново на нашия приятел Петър Хераков - писател и журналист, на когото ценителите по-напред с материала дължат забележителни четива за Кърт Кобейн, Крис Корнел, Faith No More, "Всички обичат Сиатъл" - първата книга изцяло за гръндж направлението, преведена на български. Актуалното издание в каталога на "Симолини" е "Вяра, надежда и клане".  Книгата е създадена от 40 часа интимни разговори с Шон О'Хейгън, журналист и приятел на монументалния Ник Кейв. Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с луксозното произведение. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

От кой роман идва името на прочутата формация на Ник Кейв The Bad Seeds (Лоши семена)?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Nick Cave

Очакваме до 19.00 ч. на 20 декември, вторник.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!*  

За вярата, за изкуството, за музиката, за свободата, за тъгата и за любовта. И се превръща в изследване на това какво всъщност го води в живота и в съзидателността.

Една година в разговори с Ник Кейв. При едно условие - разговорите да отразяват настоящите му занимания, а не предъвкване на до болка познати неща. Това не са мемоари, но стъпват на живота на Ник Кейв - от детството му до настоящето. Отразявайки любовта му, работната му етика и драматичната му трансформация през последните години.

Увлекателно четиво, проследяващо драматично творческо и лично преображение на човек, изправен пред огромна лична катастрофа. Книга, пропита с усещане за непредвидимостта на живота.

"Ние сме изложени на опасност – всеки от нас – доколкото всичко може да стане катастрофално във всеки момент, лично, за всеки от нас. Животът на всеки виси на косъм и някои от нас го разбират, а други – не. Но със сигурност всеки ще го разбере с времето", казва емблематичният бард. Може би не всеки иска неговият рок бог да се превърне във философ, но "Вяра, надежда и клане" е точно като философско есе - дълбоко изследване на това какво движи живота и творчеството на Кейв. Минава през въпроси за вярата, изкуството, музиката, свободата, тъгата и най-вече - силата на любовта.

Всичко това във великолепен превод на Атанас Игов.

Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Михаела Маринова - "До безкрай"

Видео


Албуми


Михаела Маринова - "До безкрай"

Две години след дебютния си диск "Стъпка напред", Михаела Маринова е готова с втори албум, озаглавен "До безкрай"....

Най-четени новини


виж всички