Спечели книгата "Публична истина: 101% достоверност. Разказ отвътре за Pantera" на Марк Еглинтън


Спечели книгата "Публична истина: 101% достоверност. Разказ отвътре за Pantera" на Марк Еглинтън

1075

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство Addix, в чийто каталог се появи книгата "Публична истина: 101% достоверност. Разказ отвътре за Pantera" на Марк Еглинтън. Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с екземпляр от луксозното издание. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой е първият вокалист на Пантера?

Пишете на ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Pantera

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Крайният срок за участие е 03.00 ч. на 23 януари, вторник.

Успех на всички!*

"Публична истина: 101% достоверност. Разказ отвътре за Pantera" съдържа откровените мемоари на басиста на знаменитата банда Рекс Браун. Шокиращ разказ отвътре за една от най-влиятелните и популярни и до днес групи в историята на хеви метъла – Pantera. Това е неразказаната досега история, написана от най-подходящия човек, който да сподели истината за невероятните и често трудни години на слава, невъздържаност и трагедия.

"Книгата нямаше да е възможна без вашите многобройни писъци и обожание. Наистина! Обичам всички ви!", признава Рекс.

Преводът е дело на Божидарка Чобалигова.

Браун е автор на книгата "Official Truth 101 Proof", издадена през април 2013 година, която документира сформирането, кариерата и разпускането на Pantera.

Рекс Робърт Браун е американски музикант, известен като дългогодишен басист на Pantera, след като се присъединява към останалите през 1982 година. След събирането на групата през 2022 г., той е най-дългогодишният член на командата.  Повелителят на плътната струна е известен и като бивш член на хеви метъл супергрупата Down (2001–2011) и някогашен басист на Kill Devil Hil .

Той издава своя дебютен солов албум "Smoke Оn This… " през 2017 г., като за първи път в кариерата си се изявява не само като басист, но и като водещ вокалист и китарист.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички