Списание Про-Рок празнува юбилей със Слипнот на корицата


Списание Про-Рок празнува юбилей със Слипнот на корицата

5758

Списание "Про-Рок" празнува юбилейния си, 50-ти, брой със Слипнот (Slipknot) на корицата.

Ето какво разказват за групата от екипа на изданието:

"Хлапетата изпитват страхопочитание от вида им, родителите - пълна погнуса и отвращение. Много хора ги намират за интересни и провокативни, голям брой са и тези, които ги обвиняват в опит за клоунизиране на метъл сцената. Самите те през годините възпитаваха търпимост у масовия ню метъл консуматор към екстремната музика.
Противоречиви и като личности, и като музика, шокиращите девет изрода безцеремонно се зъбят и по тези страници на прага на своя четвърти студиен албум."

В броя ще може да прочетете и специален материал за юбилея на списанието, както и интервюта с Айсд Ърт (Iced Earth), Крематори (Crematory), Бенедикшън, Екстрийм и още много други.

Концертните репортажи този път са от шоутата на Металика, Кредъл Ъф Филт, Джеф Скот Сото, фестивалите "Thrash Till Death", "Беркрок" и "Graspop Metal Meeting".
 
Всичко това, както и новото предложение на "Про-Рок" за абонамент с подаръци, много новини, ревюта, информация за предстоящи албуми, ще може да намерите още този петък, 29 август, на страниците на списанието.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички