Том Уейтс отиде на пресконференция със себе си


Том Уейтс отиде на пресконференция със себе си

5307

Том Уейтс отново хваща пътя!

Тринайсетото турне в дългата, причудлива и славна кариера на титана, ще започне на 17 юни. Шоуто се нарича "Glitter Аnd Doom", предава “Ройтерс”.

Уейтс е обявил новината чрез уебсайта си "TomWaits.com".

На него е поместен репортаж от пресконференция. От събитието обаче ясно се вижда, че Уейтс стои в празна зала, а въпросите, на които отговаря, долитат от рекордери, монтирани зад облегалките на столовете.

На “пресконференцията” не се уточнява дали вокалистът ще се изявява соло или с група. А на въпроса “какъв ще е пиронът в програмата”, той отвръща с акроним "PEHDTSCKJMBA".

Той е от първата буква на всеки град, през който ще мине турнето, но имал и по-дълбок смисъл, който звучи приблизително така: “Хората Завиждат на Щастието, Кучетата Мислят, Куражът на Чувствата Знае, Празнуването Осигурява По-добрите награди.”

Уейтс е една от най-интересните фигури в света на изкуството, влиянието му върху американската култра е сходно с това на Боб Дилън.

Той е актьор, композитор, певец и какво ли не още. Голяма част от парчетата му са станали известни в чужди изпълнения. Критиката определя гласа му като “киснат в бърбън и проснат да съхне в просмукана от цигарен дим бърлога.”

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички