Джордан взе шофьорска книжка


Джордан взе шофьорска книжка

3327

Младата надежда на "Ара Мюзик" Джордан вече може да се похвали с шофьорска книжка. Изпълнителят с най-романтичния глас се обзаведе със свидетелството за правоуправление преди броени дни.

Певецът, нашумял със своите хитове “Само моя” и “Истинска”, успя да се пребори с шофьорският изпит от първия път.

“Взех листовките без грешка и след това се справих и с кормуването.”, не крие задоволството си младият певец. “След това успешно преминах инструктажа на БЧК и нямам търпение да се кача зад волана.”, сподели още Джордан.

След като вече е шофьор Джордан обмисля с какъв автомобил да се обзаведе. “По принцип харесвам спортните модели. Предпочитам да си взема някой по-малък автомобил, защото ще ми е по-лесно да паркирам в София.”, разсъждава гласовитият изпълнител.

Като млад шофьор Джордан обещава да кара изключително внимателно и да спазва всички правила за движение по пътищата.

“С моята професия ми се налага често да пътувам и виждам какъв ужас е по родните пътища. Затова ще се старая да бъде много внимателен по пътищата. Бих призовал и всички останали шофьори, особено по-неопитните като мен, да не предприемат рисковани действия на пътя, защото могат да навредят не само на себе си, а и на останалите участници в движението.”, разсъждава още Джордан.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички