Напориста фенка преследва Тони Стораро


Напориста фенка преследва Тони Стораро

3430

Преди няколко дни гласовитият Тони Стораро бил причакан пред дома си в столицата от почитателка, тъкмо когато се прибирал от участие късно вечерта. Заклетата фенка препречила на изпълнителя на "Диапазон Рекърдс" и го сюрпризирала с откровено любовно излияние.

Не е ясно точно как напористата дама е разучила къде живее “Големият Тони”. Тя обаче била твърдо решена да сподели останалата част от живота си с него. Веднага щом видяла талантливият певец, превъзбудената почитателка се хвърлила на врата му и започнала да му се обяснява в любов.

Развълнуваната фенка казала на изпълнителя на тоталния хит “Не заслужавам”, че не може да живее без него. Тя споделила, че за него е готова на всичко, дори да изостави своя съпруг и децата си. Непознатата обяснила на Тони Стораро как трябва да се съберат и да живеят заедно, като за целта не само тя, но и той изостави семейството си. Талантливият изпълнител бил невероятно изненадан и изобщо не знаел как да реагира.

За негова радост в близост била спряла патрулна кола. Когато служителите на реда видели суматохата, решили да се намесят. Те викнали жената при себе си и поискали документите и за проверка. След това полицаите предупредили развълнуваната дама да не създава неприятности на Тони Стораро и близките му. След като благодарил за оказаната помощ на блюстителите на закона, хитовият певец се прибрал в дома си необезпокояван.

Неговата съпруга също чула виковете пред дома им и веднага се поинтересувала какво става. Половинката на Тони Стораро отначало много се притеснила, че напористата фенка може да им причини някакви главоболия, но бързо се успокоила след като получила уверението на съпруга си, че историята няма да има продължение. Освен това служителите на реда уверили гласовитият певец, че винаги, когато има нужда, може да разчита на тях за съдействие в подобни ситуации.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички