Токът спря новата фотосесия на Джордан


Токът спря новата фотосесия на Джордан

4748

Броени дни след като приключи записите по дебютния си албум, талантливият певец Джордан засне нова атрактивна фотосесия с фотографа Сами Попов.

Предварителната подготовка преминала без проблем, но точно когато дошъл моментът да се направят снимките, угаснал токът.

В началото екипът приел на шега случката и всички очаквали, че проблемът ще се отстрани бързо. Но след като минал повече от час, ток няма. Хората започнали да се изнервят, тъй като нямало как да си свършат работата. За да разведри обстановката, Джордан решил да направи това, което умее най-добре и започнал да им пее. Най-романтичният глас на България направил импровизирани концерт на тъмно за своите колеги и така времето минало по-бързо. След като електричеството било възстановено, работата продължила безпроблемно.

Фотографът Сами Попов реши да заложи на по-нестандартна атмосфера и затова предпочете снимките да бъдат извън студио. Той използва обстановката в столично заведение. За снимките Джордан смени няколко визии и демонстрира е небрежен младежки сексапил.

Със същия екип Джордан работи и по реализирането на своя клип към песента “Не боли” – пилотна от дебютния му албум.

Джордан е очарован от реализираната фотосесия. “За първи път работим заедно с него и съм много доволен от постигнатия резултат. Това определено е най-добрата фотосесия, която съм правил досега. Същото важи и за клипа. Надявам се, че и моите фенове ще оценят и фотосесията, и видеото, и дебютния ми албум, който ще излезе на пазара до броени дни.”, сподели звездата на „Ара Мюзик“.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички