Андреа мята мръснишки погледи в Румъния


Андреа мята мръснишки погледи в Румъния

7008

Два дни след последния концерт на "Пайнер" в Благоевград, Андреа стяга куфарите за чужбина.

Поп-фолк изпълнителката е получила покана от сценичната си половинка - Кости, за съвместно участие на голямо шоу в Румъния.

То е в Букурещ на 17-и август, обявиха от "VIP Communication".

Дуетът ще се представи с песента “Само мой”. Ще изпълни и новото попълнение в репертоара си - “В мен”, чиято премиера пред публика ще е именно в северната ни съседка.

Песента съвсем скоро ще се сдобие и с доста провокативен клип, дело на режисьора Люси Иларионов. Музиката и аранжиментът са на Кости, по текст Росен Димитров.

"Със поглед мръсен във мен,/тръгни със устни по мен,/не се откъсвай от мен!/Не ми прощавай докрай!/И всичко късай докрай!/Във мен те пускам докрай!", се пее в парчето.

Поканата към Андреа дошла след участието на Кости в два от концертите към турнето. Румънецът бил впечатлен от готическото шоу на изпълнителката, която от месец претворява на сцената фрагменти от “Фантомът от операта” с участието на балет "Веда Джуниър".

Ден след гига  двамата ще “свалят всички дрехи и задръжки”, за да останат по бански на плажа в Констанца. Там отново ще изпеят двете си дуетни парчета и ще дадат интервюта за най-известното шоу в Румъния.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички