Андреа записа песен и клип с Кости


Андреа записа песен и клип с Кости

7370

Андреа записа песен и клип с Кости.

Румънецът пристигна в България, за да се включи в горещите кадри към "Само мой".

Песента е записана в Румъния по музиката и аранжимент на Кости. За реализирането на клипа са построени мащабни декори в близост до София. Масовката е впечатляваща: в нея са брейкърите от  Електрик Форс Крю, момичетата от балет  Нова, кючекчийка, три ламборгини и сексапилната плеймейтка Златка Райкова.

Тя беше взела ролята си доста насериозно – за да разпали страстите, не само че танцуваше около Кости, но се метна върху него, докато той се излежаваше на един от диваните, доверят от снимачния екип.

Той бил изненадан, но приел сценарната й идея с голям възторг. Режисьорът на видеото Люси Иларионов толкова се вживял, че започнал още повече да подстрекава Златка в еротичните й начинания.

Кости от своя страна предложил на Люси да се заеме с порно филми, вместо да снима фолк клипове.

Провокацията в клипа е подсилена и от черната прозрачна рокля на Андреа, по която операторите загубили ума и дума. Особено когато певицата останала по жартиери, въпреки че след предизвикателната фотосесия за корицата на юнския “Плейбой”, едва ли има какво толкова да крие.

Вече е ясно, че Андреа ще е и една от изпълнителките в турнето на "Пайнер", което стартира на 17 юли във Видин.

Певицата готви своето шоу, което ще се върти около тематиката към “Фантомът от операта”. Мюзикълът на Андрю Лойд Уебър ще оживее благодарение и на един от най-добрите балети в България - “Веда Джуниър”.

Всички костюми и ефекти са инспирирани от готическия роман.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички