Ана-Мария на гости на Митко Цонев в БНТ 1


Ана-Мария на гости на Митко Цонев в БНТ 1

6064

Ана-Мария ще бъде при Димитър Цонев в предаването „В неделя с…” по БНТ 1 от 12 часа утре, 25 април.

Фолклорната изпълнителка ще бъде в компанията на виртуозите от Берковската духова музика. Поводът за гостуването им е огромният интерес към техния съвместен проект – песента „Джелем, джелем”.

Ана-Мария и Берковската музика направиха емблематичната мелодия за първи път на коледния концерт в НДК в края на миналата година. Още тогава съвместният проект на фолклорната изпълнителка и инструменталната формация предизвика небивал интерес и обра овациите на многобройната публика. След изявата певицата на "Диапазон Рекърдс" получи много предложения за участия.

„Песента е наситена с толкова емоция, изключително въздействаща е. Всеки път, когато я изпълнявам, изпитвам невероятно вълнение, което е трудно да се опише с думи”, сподели Ана-Мария. „Много се радвам, че нашият прочит на песента се харесва на публиката. Винаги е много рисковано да се прави нова версия на някоя толкова популярна песен, защото публиката е свикнала да я слуша по някакъв точно определен начин и може изобщо да не възприеме различна интерпретация”, аргументира се певицата.

За радост на многобройните почитатели на хубавата музика, тази версия на „Джелем, джелем” ще влезе в бъдещ проект на Берковската духова музика.

Джелем, джелем” на Ана-Мария с Берковската духова музика - тук:

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички