Устата го облиза


Устата го облиза

6150

Устата представи дългоочакваното видео към горещия си летен хит – “С близането идва апетитът ”, на промоция в столичния клуб "Планет" снощи.

Сред любопитните гости да зърнат първи видеото, за чиято визия се погрижи екип от над 30 души, бяха бийтбоксърът Ред Уан (Red One), рапърът Бате Сашо, моделите Маги Вълчанова и Галена Димова с половинката си - президентът на волейболния отбор на ЦСКА Георги Георгиев, Енчев, Софи Маринова с Дачо, Ерик, Емануела (на снимката с Устата), която е в отбора на блондинките отскоро.

Публиката онемя при вида на уникалния жълт тунингован джип, с който изпълнителят пристигна ефектно ала Джеймс Бонд. Суперуспешната му кариера е бурен водовъртеж от хитове, ексцентрични клипове, скандални дуети, турнета, първи места в класациите, множество номинации и награди, а сега се е съюзил и с "Magnum Mojito". Това е новият летен вкус на "Нестле Айс Крийм".

Ники Кънчев, в ролята на домакин на събитието, представи и най-атрактивния герой на видеото – мопса Цoко, който посрещаше гостите на входа, пременен в жълта папийонка. Освен него, всички гости се бяха заредили с хитовите аксесоари за сезона – вратовръзки и фишута в лимонено жълто и зелена мента.
Горещите момичета от видеото „С близането идва апетитът” - популярните топмодели Никол, Жана Йовчева, Марина Байчева и Благовеста, се включиха в изпълнението на Устата, а до края на вечерта не спряха да се забавляват под звуците на бъдещия тотален летен хит. Нажежените страсти на гостите бяха охладени от новия фаворит сред сладоледите – "Magnum Mojito".
 
Заради настроението, което видеото към носи, "Нестле Айс Крийм" България подкрепи Устата. Оригиналният текст на песента и хитовото й звучене пък са причината екипът на компанията да избере заглавието на песента "С близането идва апeтитът" за слоган на своята лятна рекламна кампания, а Устата за рекламно лице на новия си продукт.

Г-н Живко Колев – бизнес мениджър на "Нестле Айс Крийм" в България, приветства гостите и изпълнителя, като разкри какво обединява "Magnum Mojito" и песента – лятното настроение, позитивната провокация и това да бъдеш различен.  

След финала на официалната част и премиерата на новото видео, дело на режисьора Ники Нанков, Устата и Ники Кънчев се насочиха към "Стената на славата", за да позират първи в истински звездна фотосесия с героите от видеото и ВИП гостите на вечерта.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички