Тони Стораро чукна Азис


Тони Стораро чукна Азис

5508

Тони Стораро претърпя лек автомобилен инцидент завчера.

За щастие поп-фолк певецът с отърва само дребни щети по колата. По-любопитното е, че другият участник в катастрофата е именитият му колега Азис.

Те пристигнали по едно и също време на столичен паркинг, защото и двамата имали да свършат някаква задача в близост до него. Изпълнителят на "Диапазон Рекърдс" и костинбродският славей спрели своите автомобили, но изведнъж решили да маневрират едновременно на тясното пространство. В резултат на това закачили мерцедесите си.

След инцидента българският Василис Карас останал със счупен стоп, а изрусеният му колега - с откачен калник.

Тони и Азис всъщност отдавна са приятели. Мнозина помнят, че преди години  имаха и обща песен - „Те знаят да обичат”, която се радваше на доста почитатели. Ето защо в случая с дребното ПТП нямало сърдити и звездите даже реагирали с подобаващо чувство за хумор.

Азис веднага възкликнал в типичния си стил: „Сега ще мога да се похваля, че Тони Стораро ме е „чукнал”!”, след което и двамата избухнали в смях.

Нито един не обвинява колегата си за инцидента.

"Може да се случи на всеки. Не е кой знае какво. Важното е, че сме живи и здрави. Всичко друго се оправя", разсъждава изпълнителят на актуалния хит "Какво направи с мен?".

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички