Антонина се омъжва за композитора Ангел Гьошев


Антонина се омъжва за композитора Ангел Гьошев

6455

Китно българско селце, стари къщи и зелени поляни – този пасторален пейзаж послужи за декор в новия клип на Антонина към песента й „Вишни”.

По сценарий изпълнителката на "Sunny Music" е млада булка, която се омъжва за своя избраник и вдига шумно празненство. Вместо лимузина обаче двойката пристига на банкета със селска каручка, съпроводена от ромски оркестър. На дълги маси насред ливадата се вихри сватбеното тържество, гостите се черпят с домашна ракия и кебапчета, а малките шафери (единият от които е синът на певицата - Денис), се забавляват по детски, скачайки с официалните си костюми в огромна локва.

Пародийната дандания е заснета в родното село на бабата и дядото на Антонина - Вировско, а самата тя и нейният съпруг се включват във веселбата като статисти. В ролята на младоженеца в клипа влиза композиторът на „Вишни” - Ангел Гьошев, предрешен като селски момък.

Забавното видео вече върви в ефира на "ФЕН ТВ".

„Получи се много весел клип, може би защото и на снимките всички се познавахаме и се забавлявахме”, споделя Антонина.

За стайлинга си във „Вишни” тя отново се доверява на дизайнерката Жана Кошева, която създава за нея сватбения й тоалет и още две атрактивни визии. Поп-фолк певицата е гримирана от Елиза Попова, а прическите са на Марти от „Фетиш”.

Текстът на "Вишни" е на Ангел Гьошев и Антонина, аранжиментът е направен от Мартин Димитров.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички