Теодора и DJ Джери с атрактивен клип към Моят номер


Теодора и DJ Джери с атрактивен клип към Моят номер

6733

Теодора и DJ Джери (DJ Jerry) са готови да зарадват почитателите с атрактивен клип към съвместния си проект „Моят номер”.

Видеото се върти в ефира на Фен ТВ от днес.

Седмица след появата си парчето вече се радва на огромна популярност сред феновете на поп-фолка. Само ден след записите на песента Теодора и Джери отпътуваха за родното Черноморие, за да клипират първата си съвместна песен.

„Искахме да заснемем видеото и да го пуснем максимално бързо, особено след като вече се завъртя в радиоефира, по заведенията и в интернет пространството”, сподели Теодора.
 
Повечето кадри са заснети на яхта в морето и в един от най-луксозните хотели в курорта Слънчев бряг. Певицата, както винаги, е изключително секси. Заложила е изцяло на стилни тоалети в любимия си черен цвят, които прилягат великолепно на перфектното й тяло и подчертават нейния син поглед.

„Много съм доволна от това, което се получи. Видеото носи много позитивно и свежо настроение. Макар че лятото е към своя край, надявам се, гледайки клипа, хората да продължат да съхранят лятното настроение у себе си по-дълго време”, довери още красавицата.

Кадрите са заснети с любезното съдействие на Venid Yacht Charter.

Както MySound.bg вече съобщи, "Моят номер" е по музика на Фивос, текст - Диян Георгиев, аранжимент - Теодор Ташев (ТеТ Мастер).

Режисьор на клипа е Ненчо Касъмов, оператори - Румен Атанасов и Крум Първанов.

Гримът е дело на Аделина, коса - студио Helan, Елена Кумчева.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички