Тони Стораро и Софи Маринова откриха новия сезон в The Cotton


Тони Стораро и Софи Маринова откриха новия сезон в The Cotton

5417

Клуб The Cotton в Студентски град в столицата отпразнува старта на новия сезон оная вечер.

Грандиозното парти събра стотици гости и родни звезди. Препълненото заведение едвам побра желаещите да видят и чуят на живо краля на поп-фолка Тони Стораро, който даде начало на есенно-зимните купони там.

Българският Василис Карас буквално пощури феновете още с появата си на сцената, а бурните аплодисменти и пригласянето на публиката на всяко парче на моменти заглушаваха дори самия него.

Изненадите за гостите обаче тепърва предстояха. Специално за участието на певеца в клуба се появиха колегите му Софи Маринова, Ерик и Джордан (тримата на снимката с Гери Райчевска). За изпълнението на хита “Милиони звездиТони Стораро покани при себе си сияещата Софи Маринова. Пред всички изпълнителят призна, че от ромската перла по-голям глас в България няма, и ако може някой да изпее най-добре парчето, то това е само Маринова.

Звездите извисиха гласове и нажежиха още повече страстите, предизвиквайки невиждана еуфория сред публиката. Над два часа Тони забавлява гостите с най-големите си хитове, но не пропусна да покани на сцената и "своите братя", както нарече колегите си Ерик и Джордан. Всеки от тях поздрави присъстващите с последните си хитове "G-точка" и "Я повтори", като пожела много шумни и незабравими купони през новия сезон.

Новата носителка на титлата "Мис Силикон" 2010 - Гергана Райчевска, също се оказа голяма фенка на Тони Стораро. 22-годишната сексапилна брюнетка също беше сред гостите.

Притежателката на внушителната (110 см.) гръдна обиколка демонстрира женски прелести в оскъден черен тоалет и провокира присъстващите с неприлични танци в компанията на Ерик.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички