Ивана при пластичен хирург?


Ивана при пластичен хирург?

8983

„Едната май е по-голяма от другата”, установи Ивана, докато наместваше силиконови импланти върху бюста на Супер Бианка в пловдивската клиника „Медикус Алфа”.

„Докторе, освен гърдите, какво друго ще коригираме”, обърна се след това поп-фолк примата към пластичния хирург д-р Господин Желев.

Спокойно!

Нито Ивана, нито познатата от ефира на "Станция Нова" и "Шоуто на Иван и Андрей" Супер Бианка ще се подлагат на интервенции. Описаната сцена бе само момент от снимачния ден на видеото към най-новия хит на Ивана - „Уникална”. Най-скъпоплатената певица отново изненада с новаторските си идеи. За първи път в клип участниците са хора, заснети в тяхното реално всекидневие, не актьори. А изпълнителката, вместо да е в кадър, през цялото време обсъждаше работния процес с режисьора Ники Скерлев (на снимката) и даваше съвети зад камерата. Снимките стартираха в панелен апартамент на приятели на Ивана от комплекс „Тракия”, след това екипът бе в истински стоматологичен кабинет, болница и бар. „Работихме с най-добрите специалисти в своя бранш, затова предпочетох пластичния хирург д-р Господин Желев от клиника „Медикус Алфа” да преобрази Бианка от грозно пате в красив лебед", обясни Ивана критериите си за избор на герои.

Единствената актриса във видеото е Супер Бианка, която стилисти превърнаха в роден вариант на Грозната Бети. Като повечето български тийнейджърки, подражаващи на наложени в обществото ни грешни стереотипи, и тя мечтае да придобие кукленска хубост със силиконов бюст, за да срещне принца - милионер. Дали обаче приказката има щастлив край, ще стане ясно при промоцията на клипа "Уникална" в понеделник в "На кафе", където Ивана ще е първият гост на Гала за новия сезон.

"С това видео шеговито искаме да подскажем на момичетата, че постигнатото по този начин щастие е измамно и целта на техния живот не трябва да са непременно силиконът, парите, суперлуксът", сподели певицата.

 

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички