Трио БИК разпъва палатка на удоволствията в клуб The Cotton


Трио БИК разпъва палатка на удоволствията в клуб The Cotton

6750

Като истински поп-фолк тупалки, едни най-желаните мъже в жанра - Борис Дали, Илиян и Константин обещават да привлекат погледите и да изтръгнат въздишки от своите фенки по време на гостуването си в клуб The Cotton довечера.

Домакините на заведението в Студентски град ще посрещнат изпълнителите на безпрецедентния летен хит “Палатка”. Шеметите, подвизаващи се като трио БИК, ще спретнат неочаквано добра комбинация от парти страсти в палатката на удоволствията, в която клубът ще се превърне за една нощ. Звездите ще изгреят в целия си блясък, изтупани във военните униформи от култовото видео към песента „Палатка“, и ще изнесат лудо шоу, издържано в шеговития стил на тримата, анонсират организаторите.

Като "яки щракалки", Борис, Коцето и Илиян ще покажат уменията си в танците на дансинга. Тримата "военни" ще се развихрят на сцената, както те си го умеят -  с шеги, много песни и купон до сутринта. Триото им се очертава като един от най-успешните проекти на "Пайнер" и като нищо може да има продължение. Хайде да започваме – па-па-па – Палатка…!, приканиха от управата на клуба.

Заведението навлиза ударно в месец октомври.

Всяка сряда ще се състои издание от популярната поредица "Нощта на звездите".

Преслава ще пее на 13 октомври, на 20-и - Тони Стораро, а Галена ще се изяви на 27 октомври.

Телефон за резервации - 0888 127 388.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички