Анелия е фаворитка за Евроденс 2007


Анелия е фаворитка за Евроденс 2007

3757

Българската песен "Само за миг", изпълнена от Анелия, е временен лидер в тазгодишната онлайн класация "Евроденс 2007", която се съставя за седма поредна година.

Жури от музикални журналисти, продуценти, музиканти и програмни директори на изявени радиостанции в Западна Европа са селектирали 41 песни от целия континент в търсене на новия европейски денс хит.

Кандидатурите са представени на адрес www.eurodanceweb.net/ed07.htm.

Гласуването се извършва на www.eurodanceweb.net/poll.htm. В надпреварата участват както песни с етно звучене, така и типичен европейски денс поп или парчета с по-модерен ритъм.

Сред най-сериозните конкуренти на Анелия са белгийското предложение "Read My Mind" на дуета Джон Кийс и Решъм, турската участничка Зюнет Сали със "Zordur Oglum" и испанецът Даниел Зуерас с "No Quiefo Enamorarme".

Българските интернет форуми, както и фен сайтовете на Анелия вече са мобилизирани до крайност и гласуват ежедневно.

"Нека тази година да сме по-единни, за да не се получи както миналата година с Емилия, когато срещу нея най-парадоксално гласуваха много българи само защото предпочитаха нашата участничка да е друга", призовават участници във форума на телевизия "Планета".

България вече има едно първо място в чарта. През 2004-а "Леден свят" на Малина събра 159 точки и отвя конкуренцията, пише "Монитор".

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички