Любо Пенев затвори заведението на Алисия


Любо Пенев затвори заведението на Алисия

9125

Бившият футболен национал Любослав Пенев е причината популярната столична дискотека "Карамел" в подлеза на НДК да не работи вече близо месец, оплакаха се с писмо до медиите съдържателите на заведението от фирма "Вероника-89" ООД.

Вечерта на 28 септември (петък) т.г. Пенев се появил в заведението, придружаван от нотариус, адвокат и десетина други лица и заявил пред управителя на фирмата Ивайло Тодоров, че заведението се запечатва и наемателите трябва да го опразнят в най-кратък срок.

Той представил и новия наемател - Юлиан.

Пенев показал и пълномощно от наемодателя на помещението като основание за исканията си.

Управителят отказал да затвори заведението и извикал полиция.

На Пенев бил съставен предупредетителен протокол да не извършва самоуправни действия, но на следващата вечер сцената се повторила. Според разказа на Тодоров - в още по-брутална форма.

Полицията този път не се намесила.

В следващите дни наемателят подава жалби в полицията и прокуратурата срещу действията на Пенев, както и във военна прокуратура срещу бездействието на полицията.

"Подобни неща не си спомням да са се случвали и в най-мутренския период на прехода", каза адвокат Иван Еланджиев, който защитава интересите на наемателя Ивайло Тодоров.

"Сезирали сме всички възможни органи за инцидента, включително омбудсмана Гиньо Ганев, а сега го правим и чрез медиите. Не може Любослав Пенев да спекулира така с името си и да върши каквото си поиска. Ако си търсим правата по съдебен път ще минат месеци, през които ние ще продължим да плащаме наем, заведението няма да работи, клиентелата ще бъде загубена", обясни адвокат Еланджиев.

Той смята, че бившият футболен национал Любослав Пенев се опитва по този начин отново да има заведение в центъра на София, след като кафенето му "Валенсиана", което се намираше само на стотина метра от "Карамел", бе съборено.

Заведението "Карамел" бе открито на мястото на съществуващата преди това бинго зала в началото на октомври 2006.

Приятелката на национала Валери Божинов Алисия стана кръстница на клуба, като подари името на песента си "Карамел" на новата дискотека.

Според запознати певицата и реално стои зад клуба, съобщава "Нет Инфо".

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички