Ивана с черен печат за Америка


Ивана с черен печат за Америка

5511

Ивана изненадващо не получи виза за Америка и няма да осъществи дългоочакваното си пътуване.

Певицата бе отрязана от служители на американското посолство през седмицата, разкриха източници на "Уикенд".

Звездата на поп-фолка първо отрекла новината, но впоследствие сама се свързала с журналист на вестника, за да я потвърди.

"Донякъде е вярно. Не ми дадоха туристическа виза, защото смятат, че отивам, за да работя. Иначе няма проблем да отида до САЩ, само че с работна виза", поясни изпълнителката на "Шампанско и сълзи".

Ивана била канена от свои приятели на гости. Идеята била да разгледа Америка на спокойствие за 10 дни. Певицата смяташе да замине без бенда си, само със своята дъщеря Теодора. Служителите на посолството обаче се усъмнили, че ще заработва и с гласа си. И - съответно, не й дали желаната виза.

"Как да ги убедя, че и аз съм човек и имам нужда от почивка? Но няма страшно, някой друг път ще направя разходката, когато отида да работя, просто ще предвидя седмица за разглеждане. Много исках да покажа Ню Йорк на дъщеря си Теодора. Това трябваше да е подаръкът за рождения й ден, но, уви, пропадна", разказва Ивана.

Тя е в трескава подготовка за 10-годишния си творчески юбилей. Както "Уикенд" писа, ще бъде издаден специален диск в колекционерски тираж, който ще се подарява на партито в "Син Сити".

Предвижда се и документален филм за певицата, който ще излъчи някоя от двете частни национални телевизии.         

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички