Миле Китич и Марта Савич VIP гости на Biad Premium Club


Миле Китич и Марта Савич VIP гости на Biad Premium Club

6626

Голямата сръбска звезда Миле Китич се очаква да пристигне тази седмица у нас за среща с медиите по повод концерта, който ще изнесе в столичната зала "Арена Армеец" на 20 октомври.

В България той ще бъде придружаван от небеизвестната си съпруга Марта Савич, която нашумя преди време заради общото си парче с Азис "Мама". По време на посещението си известната двойка ще съчетае полезното с приятното. Освен интервютата, които се очаква да даде пред медиите, Миле Китич е изявил желание да посети най-известния поп-фолк клуб в столицата. Именнно обновеният Biad Premium Club ще посрещне видните гости на 4 октомври.

Добрият имидж на заведението и високата му посещаемост са причина за интереса към него. Същата вечер участие в заведението има певицата Валя, която преди време изпя хита на Миле Китич "Kilo gore, kilo dolu". Българският вариант носи името "Как ли да те моля". Междувременно песента на Валя събира все повече харесвания: на изявите си я пее по два пъти на вечер, тъй като меломаните си я пожелават.

Червенокосата певица от "Пайнер" обича сръбската музика и има богат репертоар от хитови сръбски песни, сред които парчета на Цеца Величкович и Лепа Брена.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички